Hledáte pořádné dětské hřiště na svou zahradu? Známe řešení!

5/5 - (1 vote)

Pořídili jste si nedávno novou zahrádku? Plánujete na ní trávit spoustu volného času? Pak myslete na to, že musíte zabavit své ratolesti. Jedině tak je na chvíli zaměstnáte a užijete si klid. Jaké dětské hřiště jim zajistí stovky hodin zábavy?

Máte před sebou spoustu možností

V současnosti si můžete pouhým kliknutím myši objednat nejrůznější zahradní houpačky, koupací sudy, dětská pískoviště, a dokonce i celá workout hřiště na míru (ta jsou ideální pro starší děti). Možností tedy máte dost. Sháníte-li hračky pro nejmenší, mrkněte se na šikovné Montessori hračky. Ty neslouží jen k zábavě. Společně s hrou totiž rozvíjí psychické i fyzické schopnosti vašich dětí. Jedná se o nejrůznější prolézačky, balanční prvky a také hlavolamy.

Mnohem těžší rozhodování máte v případě, kdy sháníte dětská hřiště pro veřejný sektor. V takové situaci shánějte vysoce odolné, certifikované a ověřené prvky z kvalitních materiálů. Dobrým příkladem jsou produkty od známých českých dodavatelů ze společnosti Skluzavky.cz. Ti mají k dispozici jak jednotlivé prvky (trampolíny, houpačky, skluzavky, dopadové plochy a podobně), tak i komplexní konstrukce s celou řadou her na malém prostoru.

Zahrada musí mít kvalitní domek

Mnoho zahrad, a to především v zahrádkářských koloniích, trpí na polorozpadlé chatky. V dnešní době naštěstí nemusíte nic vymýšlet a stavět svépomocí, stejně jako není nutné volat řemeslníky. Raději se mrkněte na zahradní domky Herold. Jedná se o stavebnice, které vám přijdou složené (stejně jako nábytek). Součástí balení je samozřejmě přehledný návod, na jehož základě si je za jeden víkend sami hravě sestavíte. Získáte spolehlivý domek z masivního dřeva s vnitřní užitnou plochou klidně více než 40 metrů čtverečních. Více inspirace najdete na webových stránkách pod odkazem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru